ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська політехніка» готуватиме майстрів для діагностики та ремонту сучасних автомобілів

|

Сьогодні. 19 вересня,  в одному з корпусів Національного університету «Львівська політехніка» урочисто відкрили академію Бош – навчальний центр комп’ютерної діагностики транспортних засобів.  Академія проводитиме заняття у двох навчальних аудиторіях «Львівської політехніки». В одному класі проходитимуть теоретичні заняття, в другому – практичні.

Цей навчальний центр став другим освітнім центром компанії, створений спільно з технічним вузом. Перший відкрито на базі Одеського національного політехнічного університету.

«Наш університет – найстаріша і найбільша вища технічна школа у Східній Європі та Україні. Ми прагнемо бути ще й найсучаснішими. Проект з Бош – ще один крок у напрямку європейської освіти, де значно уваги приділяють прикладним заняттям. Тепер наші студенти отримають доступ до найкращої технічної бази – діагностичного обладнання від світового лідера, компанії Bosch», – сказав під час відкриття ректор «Львівської політехніки Юрій Бобало.

Клас для практичних занять укомплектований мотор-тестером, стендом для перевірки геометрії кутів установки коліс, системою аналізу відпрацьованих газів на базі димоміра та газоаналізатора, приладом для діагностики бортових комп’ютерів з додатковими аксесуарами та програмним забезпеченням, лінією інструментального контролю. Усе це – техніка, за допомогою якої проводять найсучаснішу та найточнішу діагностику у провідних сервісних центрах світу.

«Сьогоднішній автомобіль – це комп’ютер на колесах. До нього уже не можна підходити з простою викруткою. Академія готуватиме спеціалістів, які готові працювати з сучасними авто на найсучаснішій техніці» , – каже регіональний директор підрозділу автомобільних запчастин і діагностиного обладнання Bosch Олег Рябцев.

Навчатимуться у новоствореній Академії не лише студенти. Для практикуючих діагностів, які хочуть підвищити свою кваліфікацію, в Академії розробили інтенсивні тренінги тривалістю 2-5 днів, кожен з яких буде присвячений різним напрямкам сервісного обслуговування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *