ОСТАННІ НОВИНИ

Жовківська районна рада проведе виїзну сесію на Грибовицькому сміттєзвалищі

|

Жовківська районна рада наступного тижня проведе виїзну сесію на Грибовицькому сміттєзвалищі, повідомив сьогодні на сесії Львівської обласної ради голова Жовківської районної ради Тадей Швай.

«Ми влаштуємо виїзну сесію районної ради на сміттєзвалищі разом з Грибовичами та Дублянами» – сказав він. На думку голови Жовківської райради, чимала частка провини за те, що проблема із закриттям звалища в Грибовичах не вирішується, лежить на міському голові Львова Андрієві Садовому. «У цьому перша провина є міського голови Львова, який не хоче вирішувати проблему» – наголосив він. Водночас голова ЛОДА Віктор Шемчук закликав депутатів не демонізувати Садового, бо не все у цьому процесі залежить від нього. Водночас, В.Шемчук припустив, що Садовому таки варто було би прийти на сесію обласної ради та розповісти, що він робить, а чого зробити не може. «Львівська міська рада має сказати, де є проблеми і як вони бачать їх вирішення» – наголосив В.Шемчук.

Попри це депутати так і не змогли дійти згоди щодо того, чи проводити спільну сесію з приводу ситуації на звалищі. Кінцеве рішення обласна рада вирішила перенести на наступне пленарне засідання.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *