ОСТАННІ НОВИНИ

У потягах Львівської залізниці виявили кишкову паличку

|

Через антисанітарію та неякісне оброблення приміщень у потягах Львівської залізниці виявили кишкову паличку. Результати дослідження підтвердили у Львівській бактеріологічній лабораторії, пише ZIK.

Журналісти викривального проекту «ПРАВОКація» проінспектували  вагони Львівської залізниці. У поїзді Львів – Чернівці взяли проби зі столу і туалету та передали на експертизу. 

«Ми можемо припустити, що висів пішов при недостатньому обробленні приміщення. Кишкові інфекції впливають на розлади шлунку (блювання, нудота), загальний стан (слабість), головний біль», – саме такими можуть бути наслідки після поїздки у потязі, розповідає бактеріолог Тетяна Древняк.

Нагадаємо, у липні цього року «Укрзалізниця» збільшила вартість квитків на 10%, мотивуючи це потребою покращити умови перевезення пасажирів. Журналісти вирішили проінспектувати теперішній стан вагонів та натрапили на повну антисанітарію. Брудні матраци, нечисту постільну білизну, плями на рушниках та фіранках.

Львівські залізничники такі антиумови списують на брак коштів, мовляв, не вистачає грошей, щоб забезпечити усіх комфортом. «Пасажирські перевезення збиткові не тільки на  Львівській залізниці, в Україні, а й у всьому світі, – розповідає речник Львівської залізниці Юлія Грабова.

«За 8 місяців поточного року Львівська залізниця зазнала від пасажирських перевезень збитків понад 1 мільярд гривень, від кожної вкладеної гривні повертається 10 – 11 коп., решта – прямі збитки. Натомість прибутків від вантажних перевезень за 8 місяців цього річ становлять 1 млрд 302 млн 397 тис. грн», – повідомила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *