ОСТАННІ НОВИНИ

Торговельна війна з Росією звільнить Україну - Тимошенко

|

«Торговельна війна» між Україною і Росією є заключним етапом формування повної незалежності України. Про це колишній прем´єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила в інтерв´ю «Українській правді».

За її словами, «Україна в цій «торговельній війні» через фінансові втрати, через економічний біль розриває пуповину своєї залежності від ризикованих, небезпечних, політизованих ринків збуту, які більше схожі на мінне поле, ніж на зону вільної торгівлі».

«Цією «торговельною війною» Росія змушує нас пройти важку «ломку» остаточного розриву політзалежної виробничої кооперації, яку ми успадкували від Радянського Союзу. Так, це важко, болісно, але я переконана, що інтеграція в Європу дозволить нам знайти в демократичному світі надійних партнерів з виробництва наших славних літаків і власного ядерного палива, ми знайдемо, з ким об´єднатися для реалізації наших космічних програм», – вважає 
Тимошенко.

Також вона додала, що під час цієї «торговельної війни» «ми на століття отримуємо свою економічну незалежність від такого непередбачуваного північного сусіда».

«Не перешкоджайте цьому природному процесу, не піднімайте навколо цього істерії, дайте цій історичній події відбутися. Я не сумніваюся, що з часом наші нормальні торговельні відносини з Росією відновляться. Ринок візьме своє. Але це вже будуть економічні відносини іншої якості, без небезпечної політичної складової, без політичного шантажу та спроб затягнути нас в новітнє рабство», – заявила Тимошенко.

Також вона висловила впевненість, що під час таких «торговельних воєн» Україна плавно переходить до формування останнього етапу нашої свободи – гуманітарного . «Зараз Росія сама вбиває в українцях ностальгію за минулим «радянським благополуччям», ставить під сумнів щирість братства трьох слов´янських народів, робить кожного українського громадянина нормальним українським націоналістом, ламає у свідомості проросійськи орієнтованих людей всі ідеологічні компаси минулого, викликає у них позитивний євронастрій. Цю роботу ніхто ніколи не зміг би зробити для України якісніше і швидше, ніж сама Росія», – заявила Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *