ОСТАННІ НОВИНИ

Бодібілдери Східної Європи з’їдуться на змагання до Львова

|

Міжнародні змагання з фітнесу та бодібілдингу «Відкритий Кубок України – 2013» («WFF-WBBF Ukraine Cup Open») проходитимуть у Львові 28-29 вересня за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Організатор спортивного заходу – Всесвітня федерація фітнесу та бодібілдингу (World Fitness Federation, World Body Building Federation) та президент Федерації ВФФ-ВББФ Західної України Василь Беcпаленко. Петро Писарчук очолив організаційний комітет із проведення у Львові «WFF-WBBF Ukraine Cup Open».

За словами організаторів, для участі у Кубку до Львова з’їдуться бодібілдери не лише з усієї України, але й з-за кордону. Загалом очікується приїзд близько півтори сотні атлетів: з України (30 спортсменів), з Литви (20), Естонії (10), Білорусі (25), Росії (20), Словаччини (20), а також Чехії (5), Угорщини (5), Італії (5). Відтак за статусом змагання стануть найпотужнішими із тих, які до цього часу проводились у Львові та Україні.

Завітає на турнір до Львова і президент Всесвітньої федерації фітнесу та бодібілдингу Едмундас Даубарас (DSc. Edmundas Daubaras), а також очікується приїзд президентів більшості заявлених національних федерацій.

За словами директора спорткомплексу «Грація», члена організаційного комітету змагань Ганни Лащук, проведення цього спортивного свята не лише сприятиме популяризації спорту серед молоді Львівщини, але й позитивно вплине на спортивний імідж України та Львова у світі. «Зі свого боку ми зробимо все можливе, аби змагання пройшли у Львові на найвищому рівні», – зазначає Ганна Лащук.

Міжнародні змагання з фітнесу та бодібілдингу проходитимуть 28 та 29 вересня у Львові у клубі «Санькоф» (ТВК «Південний», вул. Щирецька, 36).

27 вересня напередодні змагань у Львові відбудуться прес-конференція президента Всесвітньої федерації фітнесу та бодібілдингу Едмундаса Даубараса та співорганізаторів спортивного свята.

Також у рамках заходу 29 вересня відбудеться семінар для тренерів та інструкторів фітнесу та бодібілдингу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *