ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Коперника почали бетонувати

|

Як повідомили прес-службі Львівської міської ради в ЛКП «Львівавтодор», сьогодні розпочали бетонування на вулиці Коперника. Після того, як бетон застигне, дорогу будуть вимощувати бруківкою та встановлювати трамвайні колії. Підрядники намагаються встигнути виконати усі роботи відповідно до графіку.

«Багато часу відбирають коригування у проектах, через недостовірність застарілих планів інженерних мереж.  Також затримки у роботі можливі через погодні умови.

На вулиці Коперника  виконані майже усі роботи з підключення  та встановлення інженерних мереж. Зараз  починають бетонні роботи, після  чого будуть брукувати вулицю», – повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Як додав  Олег Береза, також по вулиці Богдана Хмельницького та Замарстинівській завершують роботи з прокладання каналізаційних мереж та водопостачання.

На вулиці Городоцькій  розпочали роботи з бетонування, також найближчим часом розпочнуть роботи з примикання інженерних мереж на ділянці біля церкви Анни.

Нагадаємо, ЛКП  «Львівавтодор» 3 червня цього року підписало договір підряду з  компанією ONUR TaahhutTasimacilikVeTicaretLtd.STI. на виконання  робіт з реконструкції доріг  з трамвайними коліями.

Відтак, у 2013 році підрядник повинен виконати роботи на таких об’єктах:

«вул Промислова» (вул Б. Хмельницького — Волинська) довжиною 410 м по трамвайній лінії 6; «вул Б. Хмельницького» (вул Осмомисла — Мулярська), «вул Замарстинівська» (вул Мулярська — Гайдамацька) довжиною 980 м по трамвайній лінії 6;

«вул Городоцька» (вул Шевченка — Шпитальна) довжиною 720 м по трамвайній лінії 6;

«вул С. Бандери» (вул Чупринки — Коперника), «вул Коперника» (вул С. Бандери — СЗШ № 9) довжиною 470 м по трамвайній лінії2.

Загальна довжина  доріг, які будуть відремонтовані,— 2580 м.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *