ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині планують відкрити 5 індустріальних парків

|

Директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Денис Шмигаль упевнений – створення на території області потужних індустріальних парків заохотить інвесторів до активнішої співпраці. Про це він заявив під час прес-конференції, присвяченої стимулюванню галузі інвестиційної політики на Львівщині, інформує прес-служба ЛОДА.

Д.Шмигаль зазначив, що на Львівщині триває розробка  концепції та реалізації інфраструктурних компонентів 5-ти індустріальних парків, окрім індустріального парку у «Рясне-2». Зокрема, на базі  двох парків відбуватиметься  реалізація європейського проекту Польща-Білорусь-Україна. Мова йде про колишні підприємства «Сірка» в Новому Роздолі та Новояворівську, де нині заплановано рекультивацію на площі 40-45 га. Як зазначили під час прес-конференції, наразі йде розроблення кошторисно-проектної документації та підведення комунікацій.

Окрім цього, заплановано розробити проекти парків у межах програми за підтримки канадського уряду у місті Дрогобич, а також  коштом європейського гранту біля Красного, де під індустріальний парк відведені 22 га землі.

 «Львівщина одна із найбільш активних областей, які працюють над створенням індустріальних парків, – зазначив Денис Шмигаль, – Індустріальний парк дасть змогу інвестору від 2 тижнів до 2 місяців з дня прийняття рішення розпочати створення підприємства», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *