ОСТАННІ НОВИНИ

Зґвалтована дрогобичанка була зразковою студенткою і не мала шкідливих звичок

|

У коледжі Дрогобича, де навчалася жертва групового зґвалтування Іванна Танчук, кажуть, що дівчина була “заводієм” і не була помічена у спілкуванні з сумнівними особистостями. Про це твердять і однокурсники дівчинки, і її викладачі, пише ТСН, посилаючись на “Сегодня”.

“У 2011 році Іванка прийшла у коледж на спеціальність “обробка нафти та газу”. Потрапила вона до нас з дитбудинку “Оранта”, з хорошими знаннями і характеристикою”, – розповів заступник директора з виховної роботи Дрогобицького коледжу нафти і газу Петро Павлюк.

За його словами, 17-річна Іванна була у складі “Студентської ради”, брала участь у конкурсі “Міс коледж” і випускала стінгазету. Крім того, Павлюк зазначає, що дівчина не була замкнутою, а, навпаки, вважалася лідеркою і “заводієм” й заробляла хороші оцінки.

А однокурсниці твердять, що не помічали за нею ніяких підозрілих контактів.

“Ніхто не очікував, що таке може з нею статися. Ми не помічали за нею шкідливих звичок або порочних зв`язків”, – стверджують однокурсниці Іванни Уляна та Оля.

Ким були насильники, дівчата навіть не припускають.

Зараз в коледжі збирають гроші на реабілітацію Іванки. Поки вдалося зібрати близько 11 тис. грн.

Нагадаємо, у Дрогобичі дівчина-сирота стрибнула з п`ятого поверху після групового зґвалтування. Трагедія сталася ще місяць тому, але місцева влада і міліція цей випадок ретельно приховували.

Реквізити для допомоги Іванні Ткачук:

Одержувач: ПАТ “ВіЕйБіБанк”.

Банк одержувача: ПАТ “ВіЕйБіБанк”, МФО 380537, код ЄДРПОУ 19017842.

Рахунок одержувача: 29249800002.

Призначення платежу: зарахування коштів на картковий рахунок № 04040000351209.

Ільницька Віра Іванівна для лікування Танчук Іванни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *