ОСТАННІ НОВИНИ

Держгірпромнагляд не погоджував гідророзрив пласта на Олеській площі

|

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Львівській області не отримувало документів на стадії підготовки Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська між державою Україна та компанією «Шеврон Юкрейн Б. В.», та не надавало погодження щодо використання ділянки Олеської нафтогазової площі, а також не погоджувало проведення гідравлічного розриву пласта. Про це йдеться у відповіді начальника Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області Юрія Царика на звернення голови Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірини Сех, інформує прес-служба народного депутата.

У своєму зверненні Ірина Сех, просила надати інформацію, чи територіальне управління Держгірпромнагляду у Львівській області надавало погодження щодо ділянки Олеської нафтогазової площі, зокрема, щодо проведення гідравлічного розриву пласта, оскільки єдиним документом, який регламентує його здійснення в Україні, є «Правила безпеки в нафтогазодобувній промисловості України», а також чи розглядало управління проект Угоди на відповідність «Правилам безпеки в нафтогазодобувній промисловості України».

Як йдеться у відповіді, територіальне управління не отримувало документів від зацікавлених сторін і відповідно не надавало погодження, зокрема, на проведення гідророзриву пласта.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *