ОСТАННІ НОВИНИ

Польські курсанти стажуватимуть у Львівському університеті БЖД

|

В Україну прибула група польських пожежників для проходження навчальної практики на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності ДСНС України. Про це повідомляє прес-служба ВНЗ.

Як сказано у повідомленні, протягом місяця кадети Центральної школи державної пожежної служби з Ченстохови обмінюватимуться досвідом боротьби з надзвичайними ситуаціями з українськими колегами.

Навчальні обміни відбуваються в рамках двосторонньої  угоди між Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності та Центральною школою державної  пожежної служби Польщі в Ченстохові.

Програма  стажування передбачає ряд практичних занять з організації аварійно-рятувальних робіт під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуації природного та техногенного характеру, ліквідація наслідків  ДТП, рятування людей з висот, гасіння пожеж у житлових будівлях тощо. Польські рятувальники  пройдуть  психологічний вишкіл та вчитимуться проводити пошуково-рятувальні роботи в гірській місцевості на базі Альпін-парку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *