ОСТАННІ НОВИНИ

Асоціація «Енергоефективні міста України» проводитиме лекції

|

Цьогоріч Львів долучиться до Європейського тижня мобільності, який відбудеться 16-22 вересня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Серед запланованих заходів – тренінги для школярів в межах кампанії «Львів – безпечне місто» щодо безпеки дорожнього руху, презентації в університетах, проведення веломарафону, змагань серед УДЮМКів міста, підтримка кінофестивалю «Ровер», промоція використання громадського транспорту та велосипедів у рамках кампаній «День без автомобіля» та «Велосипедом на роботу».

До заходів у рамках ЄТМ долучиться і асоціація «Енергоефективні міста України», які проводитимуть лекції для промоції розвитку сталої мобільності.

Додамо, асоціація «Енергоефективні міста України» є добровільним об’єднанням органів місцевого самоврядування, яке створене з метою задоволення потреб своїх міст у сучасній інформації, нових технологіях, інвестиціях, розвитку співробітництва та обміну досвідом з українськими і закордонними партнерами в ділянках ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку поселень.

Починаючи з 2009 року, Асоціація є офіційною структурою підтримки ініціативи Угода мерів в Україні, одним з основних зобов’язань якої є скорочення обсягу викидів CO2 щонайменше на 20% у містах-підписантах цієї ініціативи.

Оскільки саме сектор транспорту продукує найбільшу кількість вуглекислого газу, підвищення рівня обізнаності населення стосовно дбайливого ставлення до навколишнього середовища є першим кроком до вирішення спільних проблем та утвердження відповідальної поведінки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *