ОСТАННІ НОВИНИ

«Південний» відсвяткував 17-річчя

|

Тисячі львів’ян та гостей міста зібралися у неділю, 8 вересня, на території найбільшого торгівельного комплексу Західної України – ТВК «Південний», аби разом відсвяткувати 17-річчя комплексу, про це повідомляє прес-служба комплексу.

З нагоди власного Дня народження ТВК «Південний» підготував для Львова справжній міні-фестиваль. Відвідувачів комплексу розважали одразу на двох сценах. На першій сцені упродовж дня звучали класичні мотиви від Галицького Академічного Камерного Хору, духового оркестру Академії сухопутних військ України імені гетьмана Петра Сагайдачного, інструментального ансамблю «Елітон», вихованців дитячого телецентру «Кадрики».

 

Проте справжнім подарунком для львів’ян стала концертна програма на великій сцені. Адже привітати ТВК «Південний» із Днем народження приїхав київський гурт «Антитіла» та улюбленець публіки – гурт «ТІК». Окрім цього, гостей комплексу розважав шоу-балет «Грація», вихованці танцювального клубу «Сплеск», молодий львівський співак Дмитро Хвостенко та найпопулярніша співачка Галичини Ірина Федишин.

 

Ведучий свята Андрій Ферцак розіграв серед відвідувачів «Південного» цінні подарунки: подарунковий сертифікат на відпочинок у СПА-центрі «Три стихії», безлімітний місячний абонемент у тренажерний зал «Олімп», місячний абонемент на обраний спортивний напрямок спорт центру «Віта Сана» у спорткомплексі «Грація», квитки на концерт гурту «Пара нормальних» у нічному клубі «Санькоф», подарунковий сертифікат на безкоштовне святкування дитячого дня народження у розважальному центрі «Веселка», а також абонемент на шість безкоштовних автомийок.

За словами організаторів свята, ще одним подарунком від ТВК «Південний» усім клієнтам є гарантовані святкові знижки у всіх магазинах комплексу – 50, 100 та 200 гривень, які діятимуть до 15 вересня включно.

Фото: прес-служба ТВК «Південний»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *