ОСТАННІ НОВИНИ

На Задорожного тиснуть за критику влади - “Свобода”

|

На депутата Львівської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», голову комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Михайла Задорожного влада чинить тиск через його активну депутатську діяльність, критику на адресу влади. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської обласної організації ВО “Свобода”.

У повідомленні вказано, що Дрогобицька райспоживспілка, якою керує Михайло Задорожний, постійно зазнає перевірок органів контролю, зокрема Державної інспекції з контролю за цінами, Державної архітектурно-будівельної інспекції, Податкової служби, Управління Держкомзему, Державної служби з боротьби з економічною злочинністю, КРУ, прокуратури та інших. Причому під час усіх цих перевірок не виявлено жодного порушення.

Ще одним доказом тиску на депутата у повідомленні називають  те, що у серпні було поновлено кримінальне провадження, котре закрили ще в квітні цього року за відсутністю складу правопорушення. Як вказують у прес-службі, це сталося одразу після низки гострих заяв Михайла Задорожного на адресу Служби автомобільних доріг у Львівській області, про те, що через бездіяльність посадовців в області не встигнуть освоїти кошти, виділені на ремонт доріг, кримінальне провадження безпідставно відновлюють.  

“Львівська обласна організація ВО «Свобода» вважає такі дії політичним тиском на депутата, пов’язаним з його активною депутатською діяльністю та гострою критикою на адресу чинної влади. Очевидно, це помста за те, що депутат звинуватив ЛОДА у тому, що вона затримує розподіл коштів на ремонт доріг в області, внаслідок чого відтягуються тендерні процедури і відповідно початок ремонтних робіт, а отже десятки мільйонів буде «закопано в болото»… Свободівці вимагають припинити переслідування депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайла Задорожного, а також покарати причетних до фабрикування фальшивих звинувачень на адресу депутата. ЛОО ВО «Свобода» також заявляє, що ініціюватиме розгляд питання про політичний тиск влади на опозиційного депутата на сесії Львівської обласної ради” – сказано у повідомленні.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *