ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові реалізують проект «Мій бізнес»

|

Управління економіки Львівської міської ради запрошує всіх охочих, які хочуть здобути знання з основ підприємництва для започаткування і ведення власної справи, взяти участь у проекті, реалізація якого розпочинається у Львові. Про це повідомляє прес-служба мерії.

У рамках реалізації проекту передбачені: тренінговий курс на тему: «Як започаткувати власну справу», який складається із 5-ти занять; постійна інформаційно-консультаційна підтримка в рамках проект; друк довідника під назвою «Мій бізнес», в якому будуть описані яскраві приклади започаткування власної справи.

Цим проектом передбачено охопити три групи осіб по 20 людей.

Перший курс тренінгів відбудеться 1-5 жовтня 2013р. у Львівському міському центрі підтримки бізнесу (м.Львів, вул.Весняна,4). Для участі у навчаннях необхідно до 25 вересня надіслати заповнену заяву-анкету, яка буде розміщена на сайті Львівської міської ради у розділі «Економіка».  Наступні тренінгові курси відбудуться 28 жовтня – 1 листопада та 18-22 листопада, реєстрація на ці курси триватиме до 15 листопада.

«Основною метою проекту є забезпечення підприємців-початківців доступною інформацією про те, як започаткувати власну справу. Ми хочемо чітко та поетапно розказати їм, як правильно вести власну справу, які проблеми можуть виникнути на шляху ведення бізнесу та як зручніше їх уникнути», – зазначила в.о. начальника управління економіки Вікторія Довжик.

Відбір на навчання у безкоштовному для учасників тренінговому курсі відбуватиметься на конкурсній основі, до уваги братиметься мотивація учасниць та їхнє бажання навчатись.

Контакти: тел. (032)297-58-77, факс (032) 235-42-26, е-mail: [email protected],79008, м. Львів, пл.Ринок,1, каб. 429, Львівська міська рада, департамент економічної політики.

Додамо, проект «Мій бізнес» здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *