ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович переконав однопартійців голосувати за євроінтеграцію

|

Як передає кореспондент «Коментарів», про це після зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем заявив голова регламентного комітету парламенту, нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко.

«Ми живемо в історичний час. Дискусія йшла рівно стільки, скільки в 1990 році, в 91 -му, коли приймалися історичні рішення. Я можу сказати, з чим ми вийшли – ми вийшли з тим, що ми одноголосно голосуємо за всі євроінтеграційні закони. Іншого шляху немає. Ми вибрали шлях для України, і ми за це несемо відповідальність», – заявив «регіонал».

Також Макеєнко додав, що, враховуючи те, що більшість «регіоналів» представляють Південний схід України «це питання вирішувалося складно».

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні в кінотеатрі «Зоряний» пройшла зустріч фракції Партії регіонів з Президентом Віктором Януковичем, на якій анонсувалася «чоловіча розмова» глави держави з депутатами.

Також нагадаємо, раніше з´явилася інформація про те, що велика група народних депутатів від Партії регіоніввиступає категорично проти голосування за євроінтеграційні законопроекти.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *