ОСТАННІ НОВИНИ

Свободівці вимагають виставити на проблемних перехрестях регулювальників

|

Фракція ВО “Свобода” у Львівській міській раді скерувала звернення до керівника міськуправління міліції Сергія Зюбаненка з вимогою виставити регулювальників Державної автомобільної інспекції на найбільш завантажених перехрестях Львова. Про це 4 вересня повідомив голова фракції ВО «Свобода» у ЛМР Маркіян Лопачак, інформує прес-служба ЛМО ВО «Свобода»

За словами депутата, аферистичний спосіб здійснення ремонтних робіт, який затіяв міський голова Львова Андрій Садовий, зумовив транспортний колапс у місті. В час пік на перехрестях вул. Винниченка-Личаківська, Дорошенка-Словацького, Князя Романа-Франка та ін. утворюються величезні затори.

“Усупереч обіцянкам Андрія Садового більшість ремонтів доріг у Львові до 1 вересня не завершили. Унаслідок цього місто стоїть у багатокілометрових заторах. Реакції влади – нуль. Водночас реально змінити ситуацію. Ми маємо позитивний досвід роботи регулювальників ДАІ на найпроблемніших перехрестях. Переконані, що їхня присутність зможе суттєво зменшити затори в місті”, – зазначив Маркіян Лопачак.

 Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *