ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович оголосив про кадрову революцію в правоохоронних органах

|

Правоохоронні органи України вимагають суттєвого кадрового оновлення і поліпшення підготовки молодих кадрів. Як повідомили «Коментарям» у прес-службі глави держави, про це під час виступу на Всеукраїнському форумі молоді в Києві заявив Президент України Віктор Янукович.
За його словами, сьогодні чутно багато зауважень на роботу правоохоронних і військових органів. «Щоб суттєво змінити ситуацію, ми повинні провести значне кадрове оновлення правоохоронних органів», – заявив Президент.
«Тому на викладачах відповідних вишів лежить величезна відповідальність. Ви повинні готувати не просто висококласних фахівців, ви повинні прищеплювати правильні цінності», – додав Янукович.
За його словами, такими цінностями є патріотизм, чесність і неприйняття корупції в будь-яких проявах, повага до прав людини та верховенство права.
Крім того, Янукович повідомив, що найближчими днями планується прийняття законодавства в рамках підготовки підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом, яке стосуватиметься змін у роботі правоохоронних органів.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *