ОСТАННІ НОВИНИ

Начальником головного слідчого управління СБУ призначено чергового донецького

|

Президент України Віктор Янукович своїми указами провів кадрові зміни в СБУ у центральному апараті та в регіонах. Зокрема було змінено голову СБУ, пишуть Коментарі

Як повідомили у прес-службі глави держави, із займаної посади звільнено начальника Головного слідчого управління СБУ Івана Дерев’янка. Замість нього призначений Максим Лєнко.

Крім того, Президент звільнив начальників управлінь СБУ в Житомирській, Вінницькій та Одеській областях Олександра Наумова, Сергія Ратієва та Володимира Туріцу відповідно.

Указами глави держави призначені керівниками обласних апаратів: в Одеську область – Едуард Вакуленко; у Херсонську – Олег Река; у Вінницьку – Вадим Запорожець; у Житомирську – Роман Семенченко; у Чернігівську – Олександр Довженко; у Харківську – Вадим Пащенко та в Закарпатську область – Михайло Феделеш.

Для довідки: Максим Лєнко Народився у 1976 році у Горлівці Донецької області. У 1999 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

В органах прокуратури працює з квітня 1999 року.

До того як стати головою СБУ був на посадах: слідчого, старшого слідчого прокуратури м. Горлівка, старшого слідчого, слідчого в особливо важливих справах, прокурора, старшого прокурора відділу прокуратури Донецької області, старшого прокурора, начальника відділу, заступника начальника Головного управління – начальника управління  Генеральної прокуратури України.

Фото: прес-служби прокуратури Києва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *