ОСТАННІ НОВИНИ

На ТРК «Львів» говоритимуть про проблеми дітей з обмеженими можливостями

|

У суботу, 31 серпня 2013 року, о 10.30 год. в ефірі соціальної програми ТРК «Львів» «Подаруй надію» ведуча та автор проекту Христина Купльовська висвітлить дві проблематики: життя людей з обмеженими можливостями у центрі реабілітації «Джерело» та арт-терапія для онкохворих дітей. Про це інформує прес-служба ТРК «Львів».

«Коли в сім’ї народжується особлива дитинка, рідні часто в паніці. Проте належний догляд та раннє втручання педагогів дозволяють максимально підготувати дитину до соціалізації. Послуга так званого «раннього втручання» в нашій державі надається лише у 2-ох містах – Харкові та Львові. В нашому місті з особливими найменшими працюють саме в «Джерелі», – розповідає Христина Купльовська.

Також в програмі «Подаруй надію» говоритимуть про арт-терапію, яку у вигляді анімації проводять для онкохворих дітей Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

«Створювали анімацію 4 місяці. Весь процес роботи над нею перетворився у велику гру. Адже головний герой ролика – лялька. Режисери кажуть: це лише перший мультик з багатьох запланованих», – розповіла автор програми.

Трансляцію програми «Подаруй надію» дивіться на сайті www.lviv.tv в рубриці «Онлайн трансляція – ТБ».
Якщо бажаєте стати героєм наступної програми, чи вас турбує проблема, яку ви самотужки не можете вирішити – пишіть нам на скриньку: [email protected], або телефонуйте: (032) 298-69-51.

Фото: Михайла Дашковича

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *