ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові освячено першу збудовану за роки незалежності початкову школу «Дивосвіт»

|

Освячення початкової школи «Дивосвіт» – першого, збудованого у Львові за роки незалежності навчального закладу – відбулося у День Незалежності України, 24 серпня, у Львові на території Торгово-виробничого комплексу «Південний» (вул. Щирецька, 36).

Участь в освяченні навчального закладу взяли учні початкової школи та їх батьки, дирекція, вчителі та працівники школи, інформує прес-центр ТВК «Південний».

За словами директора навчально-виховного комплексу «Дивосвіт» Ольги Банах, школу зведено за європейськими стандартами, де буде запроваджено нову методику навчання та виховання дітей, розроблену українськими вченими-освітянами, спираючись на європейський досвід. Навчальний заклад є приватним з доступною оплатою, тут навчатиметься 80 дітей. «Дивосвіт» стане не лише потужним центром початкової освіти у Львові, але й справжньою окрасою міста. Школа зведена без залучення державних коштів, з ініціативи та фінансової підтримки Петра Писарчука.

Урочисте відкриття школи «Дивосвіт» відбудеться 1 вересня о 12 годині. Символічний «перший урок» у новій школі її учням проведуть відомі львів’яни – головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та найпопулярніша співачка Західної України Ірина Федишин.

Фото прес-центру ТВК «Південний»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *