ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові святкуватимуть День Незалежності України (програма)

|

Цього року Україна святкує свій 22 день народження. З нагоди цього свята у Львові відбудуться різнопланові заходи у різних частинах міста. Святкові концерти, концерт класичної музики, майстер-класи і флеш-моби, концерт-подарунок львів’янам від артиста Ігоря Богдана, – все це і ще багато іншого чекає львів’ян та гостей міста Лева 24 серпня, у суботу, інформує прес-служба Львівської міськради.

Біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться «Акафіст до Пресвятої Богородиці». Хорова капела «Дударик» запрошує всіх львів’ян та гостей міста до спільної молитви. Початок заходу о 17.00 год.

Окрім молитви, також відбудеться концерт хорової капели «Дударик».

«Ми намагаємося провадити нашу діяльність в культурі, так, щоб децентралізовувати заходи, які відбуваються у місті. Цьогорічний День незалежності буде святкуватися доволі широко.  Ми традиційно залучимо площу Ринок, але в трошки меншому форматі. Ми традиційно задіємо Сихів, адже вже впродовж багатьох років на Сихові під час різних важливих для міста дат відбуваються культурні заходи. Ми задіємо парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького. І ми задіємо нашу прекрасну Левандівку», – повідомила Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

«Цього року ми спробували зробити експеримент – запланували заходи на Левандівці. Цей район дуже цікавий, культурно багатий та історичний. Тут буде кілька пілотних проектів. Перший проект – це соціальні екскурсії Левандівкою, які будуть ділитись на пішу екскурсію та велоекскурсію. Програма буде для людей різного віку, майстер-класи, циркові покази, виступи дитячих колективів, великий концерт, який закінчиться хедлайнерами з Білорусії, Польщі та Львова», – розповіла Ірина Магдиш, менеджер культурних проектів управління культури ЛМР.

 Фото: Львівський портал

            прес-служба ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *