ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних Східниця святкуватиме День курорту

|

У курортному селищі Східниця (Львівська область) 10-11 серпня відзначатимуть День курорту. Про це йдеться у повідомленні селищної ради Східниці.

Як вказано у повідомленні, святкування Дня курорту у Східниці відбуватиметься утретє і проходитиме у рамках фестивалю «Східницьке літо”

Цього року святкові заходи у Східниці розпочнуться в суботу,10 серпня, з вокального дитячого конкурсу приуроченому Омеляну Стоцькому – першовідкривачу східницьких мінеральних вод. Потім буде святковий подарунок для гостей фестивалю від організаторів та великий концерт за участю самодіяльних східницьких артистів та артистів української естради. На неділю заплановано виступ етно-гурту «На драбині», “гурту «Львівські музики”, львівської співачки Олесі Киричук. Завершиться святкування Дня курорту святковим феєрверком о 22 годині.

Загалом дводенна програма святкувань здатна задовольнити найвибагливіші смаки шанувальників  народної творчості. Тут буде діяти містечко українських ремісників із майстер-класами карпатських майстрів. Окрім того, працюватимуть дитячі атракціони. Упродовж двох днів святкування триватиме ярмарок-продаж виробів народних майстрів умільців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *