ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч у водоймах Львова втопилось двоє осіб

|

Через сильну спеку збільшилося навантаження на міські водойми та лісопарки. Так від початку року в міських водоймах втопилось двоє людей, а у зв’язку з неправильним поводженням із вогнем у місті зареєстровано більше 10 пожеж. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Від початку року у Львові зареєстровано більше десяти пожеж – спалювання трави, 4 пожежі на торфовищах. «Тішить те, що цього року на таких пожежах немає потерпілих. Проте кількість пожеж в екосистемах збільшилась, а з урахуванням високої температури повітря, яка і надалі буде утримуватись, у нас, на жаль, збільшилась кількість смертей на воді. У Львові уже сталось дві смерті – на Левандівському озері та на озері на вул. Симоненка. У минулому році була одна смерть», – зазначив Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Людей просять бути вкрай обережними: дотримуватись правил безпеки на воді, під час відпочинку розводити багаття лише у спеціально обладнаних для цього місцях.

«Станом на сьогодні у львівських парках облаштовують спеціально відведені місця для розведення багаття, наприклад у парку «Знесіння» є 5 таких зон, ці зони є відповідно позначені. На жаль, ці 5 зон не можуть впоратись з такою кількістю охочих, тому, починаючи з наступного року, ми працюватимемо над тим, щоб такі облаштовані ділянки з’явилися в усіх лісопарках», – повідомила головний спеціаліст управління екології Наталія Партика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *