ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові не ремонтують дороги, бо в турків закінчився Рамадан

|

Сьогодні на розритих дорогах Львова не можливо побачити жодного робітника. У всіх працівників турецької фірми «Онур», яка виконує ремонтні роботи на вулицях Львова, сьогодні вихідний, – мусульмани святкують закінчення місяця Рамадан. Разом з турками також вихідний і в українців. Про це Погляду розповів представник фірми «Онур» Олександр Добоні.

«Зараз Рамадан. Якщо не працює керівництво фірми, то не працюють і підлеглі», – пояснив відсутність на дорогах Львова робітників Олександр Добоні.

Зазначимо, що у звичний час ремонтники працюють увесь тиждень, включаючи святкову для християн неділю.

Водночас, коли кореспондент «Погляду» безрезультатно шукав хоч якогось робітника серед кам’яних дюн та розритих доріг вулиці С. Бандери, чоловік, що представився охоронцем, сказав, що сьогодні у робітників перший вихідний за останній місяць. Він також сказав, що згідно із графіком, працювати люди мають з 8.00 до 20.00, але працюють і довше.

Натомість Олександр Добоні заперечив, що це перший вихідний: «Я не знаю, що він вам сказав, але люди точно мали вихідні».

Рамадан – дев`ятий місяць мусульманського календаря; цей місяць є найважливішим і найурочистішим для мусульман – протягом усього місяця дотримується суворий піст. У 2013 році завершення Рамадану припало на 8 серпня – мусульмани святкують Ураза-Байрам.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *