ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова потурає торгівлі тютюном в місті, - депутат

|

Депутат Львівської міської ради Анатолій Крачковський розкритикував спроби міського голови захистити торгівлю тютюновими виробами в газетних кіосках, інформує прес-служба ЛОО партії «УДАР Віталія Кличка».
«Прес-служба міського голови Львова оприлюднила список заветованих ухвал ЛМР. Попри неоднозначне ставлення до всіх 17-ти ухвал, дивує одна. Чому міський голова, який завжди виступає проти продажу алкоголю і тютюну в кіосках, який всілякими можливими і неможливими способами блокує встановлення нових і продовження старих МАФів, який піариться на антиалкогольній кампанії у Львові, заветував ухвалу, в якій забороняється продаж тютюну та алкоголю у газетних кіосках (читати кіосках Інтерпресу)?», – відзначив депутат.
Депутат розкритикував вибірковість міського голови Львова у ставленні до торгівлі тютюном в тимчасових спорудах.
«Міський голова виказує дивну непослідовність у своїх вчинках, з однієї сторони демонструючи наміри боротись з розповсюдженням торгівлі тютюном та алкоголем, в непристосованих місцях, а з іншої сторони – неприховано «проштовхувати» мережу МАфів, прибуток якої – торгівля тютюновими виробами. Можливо, таким чином Садовий хоче забезпечити собі лояльність одного видання, власник якого «за дивним збігом» є власником і мережі газетних кіосків «Інтерпрес». Проте робити це коштом потурання торговцям тютюном є неприпустимо», – наголосив Анатолій Крачковський.
Нагадаємо, 31 липня міський голова Львова Андрій Садовий наклав вето на 17 ухвал міської ради, які були проголосовані депутатським корпусом під час попереднього пленарного засідання. Серед ухвал, заблокованих мером, була ухвала «Про врегулювання питання торгівлі тютюновими виробами у тимчасових спорудах», яка фактично забороняла реалізацію у кіосках «Інтерпресу» тютюнові, алкогольні та слабоалкогольні вироби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *