ОСТАННІ НОВИНИ

«Turkmenistan Airlines» таки відкриває рейс Ашгабат – Львів – Ашгабат (розклад)

|

Після вдалих чартерів між Львовом і Ашгабатом «Туркменські авіалінії» погодились на відкриття регулярного сполучення за маршрутом Ашгабат – Львів – Ашгабат. Перший рейс авіакомпанії до аеропорту «Львів» відбудеться 4 серпня 2013 року. Про це «Львівському порталу» розповіли в прес-службі ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького»

Польоти виконуватимуться на літаках Boeing 737 із оновленого парку туркменської компанії.

Рейс TUA751 буде відправлятися з Ашгабату щонеділі о 18:25 і прибувати до «Львова» о 22:45 годині того ж дня. Зворотній рейс буде виконуватися щопонеділка о 00:30 і прибуватиме до столиці Туркменістану о 04:40.

Раніше повідомлялось, що щонеділі аеропорт Львів прийматиме літак-«привид» з Ашгабату, адже регіональні представники міжнародних авіаперевізників не реалізовували квитків на анонсоване сполучення.

Повторні дзвінки до реалізаторів авіаквитків у Львові знову не дали результатів. Однак стало відомо, що ці квитки реалізовуватимуть з Києва. Тобто у Львові на руки квитків не дають, але їх можна буде забронювати через київські представництва.

Коли «Львівський портал» звернувся в одне із київських представництв, яке реалізовує авіаквитки, стало відомо, що це відбуватиметься наступним чином:

покупцю необхідно зв’язатись з будь-якою київською фірмою, яка реалізовує авіаквитки «Туркменських авіаліній». Після цього агент з продажу СМСкою надішле на мобільний телефон електронну адресу, на яку слід вислати запит потрібної дати перельоту. На цю ж адресу необхідно буде вислати копію вашого закордонного паспорта. Лише після цього вам забронюють квиток і вишлють в електронному вигляді.

Варто відзначити, що попри складну схему оформлення квитків, їх активно реалізовують. На найближчі рейси залишилась обмежена кількість квитків. Орієнтовна вартість перельоту з поверненням близько 3 тисяч 900 гривень.

Нагадаємо, що відвідати столицю Туркменістану можна також з пересадкою в Стамбулі, що пропонується «Turkish Airlines». На таку авіаподорож потрібно витратити майже дев’ять з половиною годин часу та від 6-ти до 6.5 тис. гривень. Пропозиція з пересадкою можлива тричі на тиждень: вівторок, четвер, неділя.

 Фото: «Туркменські авіалінії»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *