ОСТАННІ НОВИНИ

Суд над «доктором Пі» завершиться у вересні – адвокат

|

Адвокат «доктора Пі» Андрія Слюсарчука вважає, що суд над його підзахисним завершиться у вересні. Про це він сказав кореспонденту Укрінформу.

«Я думаю, що судовий розгляд справи повинен завершитися у вересні. Вже заслухано більшість свідків та опрацьовано більшу частину матеріалів», – сказав адвокат Роман Русенко.

Щодо поточного засідання Сихівського районного суду Львова, який заслухав висновки судових експертів стосовно оперативних втручань доктора Пі, Русенко зауважив, що столичні і львівські фахівці розбіжні і суб`єктивні.

Нерідко київські судмедексперти керувалися припущеннями. А львівський нейрохірург професор Шеваго, висновки якого фігурують у справі, був свого часу у неприязних стосунках із Слюсарчуком.

Нагадаємо, що Андрія Слюсарчука було заарештовано наприкінці 2011 року. Йому висунуто звинувачення за чотирма статтями КК: шахрайство, завдання тяжких тілесних каліцтв, що спричинили смерть шляхом особливої муки, незаконна лікарська діяльність і використання підробних документів. Слухання у справі тривають у Львові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *