ОСТАННІ НОВИНИ

УКУ оголошує набір на Школу міжнародної журналістики

|

Школа журналістики Українського католицького університету за підтримки Міністерства закордонних справ Данії оголошує набір на Школу міжнародної журналістики «Європейський Союз – Україна: Україна визначає своє майбутнє», яка відбудеться 26-28 вересня у Львові. Про це повідомили у  відділі інформації та зовнішніх зв`язків
Українського католицького університету. 

Концепція Школи міжнародної журналістики:

Реалізація учасниками власного журналістського проекту в межах задекларованої теми.

Навики і вміння, які отримають учасники Школи:

навики спілкування з дипломатами, політиками, експертами; навики збору інформації, роботи «в полі», роботи в групах; вміння підготовки матеріалів безпосередньо під час події; вміння аналізувати зібрану інформацію.

Принципи роботи Школи:

Під час роботи Школи всі її учасники будуть поділені на 6 міні-редакцій. З кожною міні-редакцією буде працювати ментор – журналіст-тренер.

Робочі мови школи – українська, російська, польська, англійська.

Умови участі

1. Відбір учасників Школи проводиться на конкурсній основі. Документи для участі в конкурсі можуть подавати студенти 4-5 курсів гуманітарних та соціально-економічних спеціальностей, а також молоді журналісти віком до 28 років.

2. Для участі в Школі потрібно вислати на електронну адресу ([email protected]) розширене резюме учасника (має містити інформацію про освіту та професійний досвід конкурсанта, володіння мовами, навики роботи з ПК, контактні дані, особисті якості та хобі) + тези чи план статті (сценарій відеоматеріалу або радіопрограми). Важливо визначитися, в якому жанрі і для якого типу медіа (друковані чи Інтернет-ЗМІ, радіо, телебачення) ви будете писати свій журналістський матеріал.

 

3. Перевагу матимуть студенти і молоді журналісти, які мають публікації на тематику міжнародної політики та євроінтеграції (тексти публікацій потрібно відсканувати і долучити до заявки на участь в Школі).

4. Тематика тез/планів майбутніх матеріалів повинна стосуватися різноманітних аспектів взаємовідносин України з ЄС, зокрема ситуації з підписанням/непідписанням Договору про асоціаціюЄС з Україною (і можливими сценаріями/наслідками підписання чи непідписання).

5. Кожен учасник Школи за час її роботи повинен завершити свій журналістський матеріал і здати його організаторам. Для тих учасників, які готуватимуть аудіо чи відеоматеріали, визначається окремий дедлайн їх завершення.

6. Автори 6 найкращих журналістських матеріалів (переможців визначить спеціальне журі) отримають від організаторів Школи спеціальні призи (!!!).

 

Дедлайн подачі документів для участі в конкурсі – 1 вересня 2013 р.

Списки учасників Школи будуть опубліковані на сайті Школи журналістики УКУ(journalism.ucu.edu.ua) та її сторінці в Фейсбуці (www.facebook.com/journalistyka) 6 вересня 2013 р.

 

Важливо: проїзд, проживання і харчування іногородніх учасників Школи оплачують організатори.

Куратори конкурсу:

Ігор Балинський: [email protected] / www.facebook.com/ibalynskyy

Отар Довженко: [email protected] / www.facebook.com/otardovzhenko

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *