ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з допомогою фотографій збирають гроші на кастрацію

|

Сьогодні, 31 липня, у Львівському палаці мистецтв відкрили фотовиставку “Чотири лапи”, присвячену бездомним тваринам. Світлини можна буде оглянути до 18 серпня.

На виставці представлені фотографії тварин, які були підібрані з вулиці, а також щасливчиків, яких на вулицю не викинули. Роботи виконані і професійними фотографами, і аматорами.  Зокрема, серед них є фото кота під час стерилізації, пише  galinfo.

Як розповіла член Західноукраїнського товариства захисту тварин Марина Путіліна, метою цього заходу є показати не щасливих собак чи котів, а відобразити становище бездомних тварин.

За її словами, торік вже робили 4 такі виставки. Після них, – каже Марина Путіліна, –  люди звертаються, щоби «всиновити» побачених на фото тваринок.

Також вона розповіла, що для презентації відбирали ті світлини, які б могли зачепити людське серце.

«Щоби ми не були байдужими, щоби розуміли: не треба розмножувати власних тварин, а потім викидати їх на вулицю. Тому що 80% собак, які опиняються на дворі, колись були чиїмись. Відтак, є таке культурне, грамотне, цивілізоване вирішення питання – стерилізація»,– пояснила вона.

Додамо, що на виставці кожен охочий зможе пожертвувати гроші на стерилізацію тваринок.

Фото: ГО “Чотири лапи”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *