ОСТАННІ НОВИНИ

Фірма зі статутним фондом 1200 грн займеться реконструкцією вулиць у Старому Самборі за 20 млн грн

|

Старосамбірська міськрада Львівської області 19 липня за результатами тендеру уклала угод з ПП «Бізнес Асістанс Україна» («БАУ») на реконструкцію чотирьох вулиць за 19,70 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструювати збираються вулиці Вітовського, Листопадову (мала об’їзна), а також прилеглі до них вулиці Садову та Ровдича.

На цих вулицях повинні замінити покриття проїжджої частини, на Вітовського і Листопадовій також тротуар, окрім того на Листопадовій мають облаштувати стоянку для автомобілів. Також проектом заплановано перевлаштувати Залізничний переїзд Старий Самбір-Стрілки і зробити пішохідну доріжку до залізничної станції.

Фірму «Бізнес Асістанс Україна» заснував у 2009 р. Микола Козак, вже за півроку компанію переоформили на Марію Бабич, зареєструвавши її у квартирі нової власниці. Увесь цей час статутний фонд фірми складав 1 200 грн. Єдиний тендер, який до цього вигравала фірма – дорога у Зимній Воді за 1,79 млн грн., раніше ж компанія займалася нотаріальною діяльністю.

Єдиним конкурентом «БАУ» було ТОВ «Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн», засновниками котрого є Максим Потюк і Валерій Потюк, заступник директора департаменту Львівської ОДА з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей. Сама фірма Потюків за останні п’ять років тендерів не вигравала.

Наші гроші

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *