ОСТАННІ НОВИНИ

З львів’ян продовжують зривати золоті ланцюжки

|

У Львові грабіжники не припиняють зривати золоті ланцюжки з перехожих, а також викрадати мобільні телефони. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Зокрема, до Франківського райвідділку міліції надійшла заява від 23-річної місцевої жительки. Жінка повідомила, що вчора близько 23 години у Львові невідома особа ривком зірвала з неї ланцюжок вагою 5 грам. Сума збитків становить 2000 грн. Злочин скоїв 26-річний місцевий житель.

До цього ж райвідділку надійшла заява й від 21-річної львів’янки. Дівчина повідомила, що вчора зранку невідома особа зірвала з неї золотий ланцюжок масою 8 грам, на якому висів золотий хрестик вагою 3 грами та золотий кулоном вагою 2 грами. Сума збитків становить 5000 грн. Злочин скоїв 25-річний чоловік.

Водночас до Сихівського райвідділку надійшла заява від 54-річного місцевого жителя. У чоловіка невідомий викрав мобільний телефон “Нокіа с-1” вартістю 300 гривень. За скоєння даного злочину встановлений та притягується до відповідальності 42-річний чоловік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *