ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк готовий грудьми стати на захист Росії

|

Лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк вважає, що в Криму має базуватися лише український флот.

Про це він сказав журналістам на брифінгу в неділю в Києві біля пам`ятника князеві Володимиру, передає “Інтерфакс-Україна“.

“Я вважаю однією з ключових помилок нинішнього президента підписання і ратифікацію так званих Харківських угод. Це неконституційно, це антидержавно й антиукраїнськи. На території Севастополя повинні знаходитися виключно українські військово-морські сили”, – зазначив політик.

“Ми в змозі самі себе захищати, і якщо потрібно буде, то ми ще й наших сусідів, я маю на увазі росіян, здатні також обороняти”, – підкреслив Яценюк.

Він також звинуватив Партію регіонів в небажанні проводити позачергову сесію Верховної Ради для ухвалення необхідних законопроектів, спрямованих на євроінтеграцію України.

“Ми отримали офіційну відповідь Партії регіонів про те, що вони на позачергову сесію збиратися не хочуть. Це і є відмінність між діями і словами: на словах вони нібито йдуть до Євросоюзу, а на ділі – максимум, що вони зробили – це поїхали у відпустки на територію Євросоюзу”, – сказав він.

Яценюк також зазначив, що опозиція запропонувала і опублікувала порядок денний по всіх законопроектах, які необхідно прийняти.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *