ОСТАННІ НОВИНИ

У роковини Скнилівської трагедії у Львові влаштували гламурний забіг на шпильках

|

У Львові, поблизу торгового центру King Cross Leopolis відбувся півфінал 100-метрового «Забігу на шпильках». Акція пройшла в рамках Всеукраїнського забігу на шпильках». Участь в змаганні взяло близько 60 дівчат та навіть декілька хлопців.
«Стометрівка на шпильках – це не тільки жага перемоги, це – перевірка себе, своєї спортивної форми та особистого, не сумніваємся – відмінного, почуття гумору. Улюблені туфлі, гламурний вигляд, гарний настрій та воля до перемоги – все, з чим ви повинні прийти, якщо хочете брати участь у півфіналі», – зазначили організатори в анонсі акції.
Бігати на швидкість в туфлях на 9-ти сантиметрових підборах, без прихованої платформи виявилось не так легко, тож деякі учасниці примотували їх скотчем до ступні або ж вдягали наколінники на випадок падіння. Все ж, багато дівчат пробігли дистанцію навіть швидше ніж деякі хлопці.
З поміж всіх учасниць було вибрано 30 дівчат, які показали найкращий результат та зможуть взяти участь у фіналі конкурсу в Одесі. Переможниця, яка першою прийде до фінішу фінального забігу, отримає не тільки статус найшвидшої модниці України, але й головний приз – автомобіль, а також подарунки від спонсорів змагань.
Незважаючи на те, що змагання були більше розважального типу, багато учасниць виявились незгодними із результатами. На їх думку переможниць обирали тенденційно
Нагадаємо, сьогодні минає 11 років від трагедії під час авіашоу на Скнилівському летовищі. Тоді, 27 липня 2002 року під час авіашоу на Скнилівському аеродромі Львова зазнав катастрофи винищувач Су-27.
Внаслідок падіння літака загинули 77 осіб, з яких 28 дітей. Також постраждали близько 250 осіб. 

 

Фото: Валерій Шмаков

Новий погляд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *