ОСТАННІ НОВИНИ

Орендар приміщення на вул. Дністерській запевняє, що «свободівка» обманює громаду

|

ТзОВ «Доля» готує позовну заяву на депутата Львівської міської ради Ірину Шалаковську про відшкодування моральної шкоди, спричиненої розповсюдженням завідомо невірної інформації, що принижує ділову репутацію Товариства. Про це «Львівському порталу» повідомив директор ТзОВ «Доля» Володимир Янковський.

За його словами, І.Шалаковська, як член постійної депутатської комісії комунального майна та власності ЛМР, проводила обстеження приміщень колишнього дитсадка за адресою вул. Дністерська, 25, які впродовж 15 років орендує ТзОВ «Доля». Про результати обстеження складено відповідний акт.

Утім, як стверджує В.Янковський, інформація депутатки про те, що «приміщення всупереч договору оренди 60% площ захаращені та не використовуються», не відповідає дійсності. Також підприємець заперечує слова І.Шалаковської про те, що територію дитячого садочка готують під забудову з метою звести багатоквартирний житловий будинок.

«Інформація про те, що 60% площ захаращені та не використовуються та те, що територію дитячого садочка вже готують під забудову багатоквартирного житлового будинку є хибна та не відповідає дійсності. І. Шалаковська заради піару своєї політичної сили (ВО «Свобода») в м. Львові або, як член постійної депутатської комісії комунального майна та власності ЛМР, переслідуючи свої власні інтереси, або інтереси третіх осіб, вирішила використати ситуацію навколо ТзОВ «Доля» та об’єкту, що знаходиться в орендному користуванні товариства надає завідомо неправдиву інформацію», – заявляє директор ТзОВ «Доля».

Стосовно інформації про забудову території багатоквартирним житловим будинком, то В.Янковський повідомив, що відповідно до Державного Акту на згадану земельну ділянку, ця територія знаходиться в постійному користуванні ЗСШ№73.

«ТзОВ «Доля» офіційно заявляє, що на території, що знаходиться навколо об’єкту оренди немає жодного будівельного майданчика, та ТзОВ «Доля» не проводить жодних підготовчих будівельних робіт, оскільки на це немає ніякого права», – зазначив В.Янковський.

Варто зазначити, що у лютому 2013р. за зверненням депутата ЛМР від ВО «Свобода» В. Горона, була проведена Прокуратурою м. Львова перевірка, щодо законності перебування ТзОВ «Доля» у приміщеннях по вул. Дністерська 25 у м. Львові. За результатами даної перевірки жодних порушень з боку ТзОВ «Доля» не виявлено. 

“ТзОВ «Доля» наголошує, що готове розглянути пропозиції ЛМР стосовно звільнення приміщення по вул. Дністерській, 25 у м. Львові, у випадку якщо ЛМР запропонує нашому товариству інше приміщення загальною площею 1000-1200 кв.м. на прийнятних нашому товариству умовах. Однак з боку ЛМР не поступало жодних пропозицій, щодо вирішення даного питання», – резюмував директор Товариства.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *