ОСТАННІ НОВИНИ

У школі-інтернаті №2 міняють систему опалення

|

У Львові тривають ремонтні роботи у закладах освіти. Так, у Львівській загальноосвітній школі-інтернаті № 2 в Личаківському районі Львова зараз облаштовують систему опалення. Вже виконано 70% об’єму робіт. Орієнтовна  вартість робіт – 996 тис. грн.

«В нашій школі-інтернаті є 160 дітей – це сироти, напівсироти.  Зараз діти на відпочинку. Повернуться сюди вкінці серпня. До того часу буде відремонтовано систему опалення, щоб було тепло. Бо котельня замінена ще раніше.  Сама мережа була не відремонтована, тому не було позитиву з точки зору тепла.

Також будуть відремонтовані кімнати, в яких проживають діти. Поступово цей інтернат ми приводимо до кращого стану, бо мені важливо, щоб ті діти, які не мають батьків, мали особливу увагу від громади через управління освіти, через усіх тих людей, які цим займаються.

Об’єм робіт досить великий. Цього року в бюджеті є 998 тис. грн., які йдуть на цей інтернат. Також благодійники долучаються. Дуже важливо, щоб було якісне і раціональне використання кожної гривні. Всі ці роботи в інтернаті до останньої копійки будуть перевірені усіма контролюючими службами, бо мені важливо, щоб тут не було жодних зловживань. Бо ці гроші йдуть на дітей-сиріт. Це добре знає підрядник, який виконує роботи, це добре знає керівник від освіти», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Заміна системи опалення нам була вкрай необхідною, оскільки у 2009 році була поставлена нова котельна, а ефективність її роботи дуже утруднювалася старими батареями, які були розставлені по всій території школи, а саме, власне, у спальному корпусі, де діти перебувають цілодобово. Зараз з чотирьох стояків у нашому корпусі майже повністю замінено три. З двохсот вісімдесяти семи радіаторів, які повинні бути замінені, двісті тридцять сім вже замінили. Частково роблять  ремонти спальних кімнат. Маємо надію встигнути до моменту приїзду дітей з оздоровчих таборів», – зазначила Марія Шумська, в.о. директора школи-інтернат №2.

Нагадаємо, у 2009 році за кошти міського бюджету виконані роботи з  реконструкції котельні та частково системи опалення на суму 2 млн 457 тис. грн., роботи з ремонту  сантехвузлів на суму 52 тис. грн.,  роботи з ремонту коридорів та приміщень на суму 24 тис. грн.

У 2010 році за кошти міського бюджету виконані роботи з реконструкції сантехвузлів та душових кабінок на суму  323,763 тис., також виконані роботи з ліквідації наслідків буревію (ремонт даху) на суму 45 тис. грн.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *