ОСТАННІ НОВИНИ

У «Батьківщину» перейшов лише 1 % «фронтовиків»

|

З 20 000 членів “Фронту змін” в “Батьківщину” вступив приблизно 1%. Про це Forbes на умовах анонімності розповів колишній глава однієї з облпарторганізацій “Фронту змін”.

” Природно, що це незадовільні результати”, – сказав співрозмовник видання.

За його словами, проблеми є в усіх обласних осередках, тому їхнім керівникам дали час до 15-20 серпня, щоб ті наростили кількість членів партії Тимошенко.

Допомагати в цьому буде і сам заступник голови “Батьківщини” Арсеній Яценюк. За повідомленням голови Дніпропетровської облорганізації “Батьківщини” Антоніни Уляхіної, в кінці липня – на початку серпня він приїде до Дніпропетровська, щоб вирішити ключові питання об`єднання з тими, хто занадто сильно “хоче влади”.

Керівник Сумської обласної організації “Фронту змін” Микола Клочко впевнений: важлива не кількість, а якість членів партії та їх активність. “Коли потрібно – важко зібрати більшу частину партійців на мітинги”. Члени його організації в “Батьківщину” вступають неохоче: з 600 осіб – всього 5.

Як відомо, 15 червня в Києві відбувся об`єднавчий з`їзд опозиції, на якому “Батьківщина”, “Фронт змін” та “Реформи і порядок” заявили про своє об`єднання.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *