ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові роверисти невдоволені велодоріжками

|

Міліція Львівщини не виявила жодного факту порушення забудовниками будівництва велодоріжок у Львові. Про це у відповіді на запит Львівського прес-клубу повідомили у відділі ДАІ Львівського міського управління ГУ МВСУ у Львівській області

У ДАІ також повідомили, що обладнання вулиць технічними засобами регулювання дорожного руху належить до компетенції власника вуличної мережі у цьому випадку Львівської міської ради, повідомляє Прес-клуб. 

Натомість більшість львівських роверистів незадоволені станом велодоріжок, їх розв’язками і маркуванням. Так у відеопрограмі Львівського прес-клубу «6 хвилин про» прокоментувала результати роботи Львівської міської ради з прокладання велодоріжок у Львові член Асоціації велосипедистів Львова Анастасія Судковська. 
«Загальний ілюстрований план прокладання велодоріжок у Львові є, але він викликає дуже багато запитань. Як будуть зв’язані між собою радіально велодоріжки за межами центру? Є велодоріжки, які з’являються звідкись і йдуть у нікуди. Доріжки не маркують, і люди думають, що це новий хідничок або паркомісце»,- поділилась враженнями А.Судковська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *