ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий не збирається звільняти чиновників, як цього хочуть депутати

|

Попри вимоги депутатського корпусу міський голова Львова Андрій Садовий не має наміру звільняти з займаних посад жодного з п’яти чиновників, пише Новий погляд

«Я не звільнятиму чиновників, як цього вимагають депутати», – заявив у коментарі «Погляду» міський голова Львова Андрій Садовий.

«Вони фахові працівники і добре виконують свою роботу. Якщо всіх позвільняти, то з ким я працюватиму. З депутатами»? – зіронізував міський голова.

«Як можна вимагати звільнення Сергія Кіраля, який привів до міста стільки грантових коштів? Чи, скажімо, Ірину Подоляк, яка з ранку до вечора працює і стверджує у Львові нову якість культурної політики», – обурюється Андрій Садовий.

Не має наміру він звільняти й Євгена Климковича, начальника управління комунального майна.

«Це фахова і порядна людина. А рішення суду, яким його було визнано корупціонером, він оскаржує зараз в Європейському суді», – каже мер.

Утім на запитання кореспондента «Погляду», чи звільнить він Климковича, якщо Євросуд підтвердить корупційні дії начальника управління комунального майна, Садовий відповів: «Безперечно».
Нагадаємо, 18 липня депутати Львівської міської ради своїм рішенням поставили місьткому голові вимогу звільнити із займаних посад п’ятьох посадовців, а саме: Ірину Подоляк, начальника управління культури ЛМР, Лілію Онищенко – начальницю управління охорони історичного середовища, Галину Бордун – начальника управління кадрів, Сергія Кіраля – начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій та Євгена Климковича – начальника управління комунального майна. 

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *