ОСТАННІ НОВИНИ

Відпочити в Карпатах коштує тих же грошей, що й біля моря

|

Орендувати ліжко в будиночку в горах коштує стільки ж, скільки і на узбережжі. Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши пропозиції оренди в Карпатах

Відпочити цього літа в горах коштує від 50 гривень з особи за ліжко. За ці гроші власники житла пропонують туристам місце в кімнаті з мінімальним набором зручностей.

Проживання з відносним комфортом вже обійдеться наймачам від 70-80 гривень на добу. Надбавка в 20-30 гривень дає такі переваги як інтернет, чи більш близьким розташуванням до туристичних об`єктів або розвиненою інфраструктурою. Якщо у дворі є додаткові розваги, наприклад, батут або майданчики для спортивних ігор, то ціна перевалює за 100 гривень на добу.

Такі ціни прирівнються до розцінок на проживання на курортах Чорного моря. А ось орендувати повноцінний будинок в горах дешевше, ніж на узбережжі. Так, дерев`яний будинок на кілька осіб зі зручностями і упорядкованою територією можна знайти від 300 гривень на добу.

При цьому вже за 500 гривень на Slando є пропозиції великих двоповерхових будівель з гаражем і зоною відпочинку у дворі. За 700 гривень вакантні пропозиції з більярдною і сауною, а від 1200 грн. можна знайти комфортні котеджі з басейном.

Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 4,4 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них понад 1,3 млн припадає на розділ «Нерухомість». Довідка про SlandoSlando – портал безкоштовних оголошень для приватних осіб. Входить до складу Allegro Group Ukraine. Slando представлений у трьох країнах світу, серед яких: Україна, Білорусія, Казахстан. На даний момент українська база налічує близько 4,4 млн оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 1,4 млн нових пропозицій. У середньому, нове оголошення публікується на Slando кожні 2 секунди. Slando також входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, травень 2013), при цьому будучи найпопулярнішим українським сайтом в нашій країні. Кожен п`ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум раз на місяць.

Фото:  Slando

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *