ОСТАННІ НОВИНИ

Українські багачі "непомітно" купують машини в Польщі

|

Багаті громадяни України стали частими клієнтами польських автосалонів дорогих марок. Вони купують собі машини в Польщі, аби зайвий раз не привертати уваги українських податківців, пише ТСН.

“За нашими даними, українці полюбили польські салони таких ексклюзивних марок, як Bentley чи Porsche”, – пише польський портал Dziennik.pl.

Глава Jaguar Land Rover Polska Марчін Домбровський стверджує, що ціни на авто престижного класу в Україні та в Польщі практично не відрізняються. Водночас глава Польської асоціації оренди та лізингу автомобілів Лешек Поморський сказав, що українці купують автомобілі у Польщі не тому, аби це вийшло дешевше, а заради непомітності. “Частина багатих українців воліє не робити великих покупок у себе, щоби уникнути складних питань податкових органів”, – відзначає Поморський.

Автомобілі з польських салонів також активно купують громадяни інших держав Європейського Союзу, зокрема Німеччини. Така покупка вигідніша, ніж у німецьких салонах, завдяки послабленню національної польської валюти – злотого. Деякі марки нових авто в салонах у Польщі можна купити на 5 тисяч євро дешевше, ніж в Німеччині.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *