ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво АТП №1 завдало громаді Львова півмільйонні збитки

|

Прокуратурою Львова завершено перевірку дотримання законодавства у роботі посадових осіб Львівського комунального автотранспортного підприємства №1, скарги на неправомірні дії яких надходили впродовж останнього часу як від працівників АТП, так і з боку представників депутатського корпусу, органів місцевого самоврядування та державного контролю. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

За наслідками перевірки, сьогодні прокуратурою міста розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами ЛК АТП №1.

Встановлено, що останні у серпні-грудні 2012 року закуповували пальне за завищеними цінами, як наслідок – державі завдано понад 460 тис. грн. збитків.

Водночас, ще одне кримінальне провадження прокуратурою міста відкрито за ч. 1 ст. 172 КК України, за фактом грубого порушення законодавства про працю керівництвом згаданого АТП.

З’ясовано, що посадовці вносили недостовірні дані у документацію стосовно обліку відпрацьованого робочого часу працівників АТП, відтак  останнім не виплачувалась  заробітна плата у належному обсязі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *