ОСТАННІ НОВИНИ

Гуртожиток по вулиці Зеленій прийняли у комунальну власність

|

Ще 120 львів`ян отримали можливість зреалізувати своє конституційне право на житло. На сесії Львівської міськради депутати прийняли у власність територіальної громади гуртожиток від ПрАТ “Будівельно-монтажне підприємство побуту” по вулиці Зеленій, 253. Про це повідомив депутат ЛМР від ВО “Свобода” Василь Горон.

Як повідомив депутат, окрім передачі самої споруди, вдалося зекономити пів мільйона гривень коштів міського бюджету, які мали би витратити для відновлення теплопостачання в цей будинок. Гуртожиток, що на вул. Зеленій, 253 отримував теплопостачання від котельні, що належала підприємству “Будівельно-монтажне підприємство побуту. Після численних нарад та перемовин з власником, вдалося його переконати про передачу цієї котельні у власність територіальній громаді.

 «Разом із будівлею та котельнею у власність міста повернуто земельну ділянку на якій я запропонував, а мешканці підтримали, створити дитячо-спортивний майданчик», – – повідомив Василь Горон.

Нагадаємо, за ініціативи депутата Василя Горона цьогоріч у комунальну власність Львова прийнято два гуртожитки – по вулиці Січинського, 41 (проживає 49 осіб) та Братів Климових, 22 (47 осіб).

Інформаційний портал депутатів ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *