ОСТАННІ НОВИНИ

Канівець готовий повернутися у «Батьківщину», бо його перестали цькувати

|

«Після того, як Віктора Швеця позбавили кураторства від «Батьківщини» по Львівській області, я готовий повернутися у фракцію, з якої вийшов на початку квітня через цькування», – заявив «Погляду»  народний депутат Олег Канівець.
На запитання «Погляду», чи він уже написав відповідну заяву про повернення у фракцію, Канівець відповів: «У фракції є моя заява від 8 квітня, в якій я стверджую готовність повернутися у лави «Батьківщини», як тільки припинять цькування моєї особи та моєї родини і заберуть з мого округу Швеця. Але якщо керівництво фракції вирішить, що треба написати нову заяву про вступ у фракцію, я готовий це зробити. Після позбавлення кураторства Швеця над Львівщиною я не бачу причин не повернутися у фракцію», – зазначив Канівець.
За його словами, він очікує, що рішення про його включення у склад «Батьківщини» буде розглянуто у вересні.
Нагадаємо, на початку квітня Олег Канівець вийшов із фракції «Батьківщина» на знаку протесту проти цькування, яке йому, за його словами, влаштував народний депутат Віктор Швець, що курував Львівщину від об’єднаної опозиції.
17 липня рішенням політради «Батьківщини» Швеця було знято з куратора Львіцвщини і призначено на його місце Сергія Власенка. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *