ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий припускає, що напад на нього був замовним

|

Мер Львова Андрій Садовий допускає, що напад на нього міг бути замовним. Про це він сказав в інтерв’ю “Німецькій хвилі”, пише УП.
“Просто голова на вістрі подій, а в когось здають нерви. Якщо на мене так хтось хоче тиснути, то він глибоко помиляється”, – зазначив Садовий.
Разом з тим міський голова не захотів говорити про можливих замовників, посилаючись на слідчі дії.
Він розповів, що вже у неділю вранці мав у райвідділі очну ставка з чоловіком, якого затримали при спробі напасти на нього.
“Молодик не відповідає на жодні запитання, не дає жодних свідчень, посилаючись на 63 ст. Конституції. Веде себе спокійно і впевнено”, – сказав Садовий.

“Він очікував, він знав, що голова ще в Ратуші. А коли його схопили й привезли до райвідділку, то одразу з’явився адвокат. Це цілеспрямоване нанесення шкоди, в його діях я не побачив жодної неадекватності чи ознак афекту”, – додав мер Львова.
Незважаючи на інцидент, Садовий запевняє, що не матиме охорони й надалі. “Я її не мав і мати не буду. Львів завжди був і є безпечним містом”, – переконаний він.

Як повідомляв «Львівський портал», учора, 20 липня, близько 18.00 год на площі Ринок невідомий чоловік підійшов до міського голови Львова  Андрія Садового, та завдав йому удар в обличчя. Мер поспішив до Ратуші, де написав заяву в міліцію.Близько 22:30 год, коли А. Садовий виходив з Ратуші, той самий молодик повторив напад, вдаривши мера ногою в зад, але зразу ж був затриманий правоохоронцями в штатському.За фактом нападу на львівського міського голову Андрія Садового відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Про це повідомляє УЗГ МВС України.Нападником виявився 32-річний львів’янин, без постійного місця роботи.

 Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *