ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни підозрюють , що «Старенький трамвай» торгуватиме спиртним

|

Депутат Львівської міської ради від партії УДАР Юрій Мартинюк сьогодні під час сесії зачитав звернення до міського голови Львова з проханням з’ясувати законність розміщення кафе-бару «Старенький трамвай» на площі поруч із церквою Успіння Пресвятої Богородиці. Про це йдетсья у повідомленні прес-служби ЛОО УДАР.
Депутат повідомив, що до нього звернулись місцеві мешканці, які стурбовані перспективою появи розважального закладу навпроти входу в церкву.
«Ані місцевих мешканці, ані настоятелів храму не попереджали про такий «сюрприз», з ними ніхто нічого не погоджував», – відзначив Юрій Мартинюк.
Окрім цього, депутат каже, що є підозри, що «Старий трамвай», всупереч запевненням його власників і далі торгуватиме спиртними напоями: «Власники цього закладу неодноразово повідомляли, що  заклад змінить вид діяльності, і відтепер це буде  інформаційний центр та крамничка, де продаватимуть сувеніри й буклети. Однак очевидці кажуть, що одразу по завершенню монтажу будівлі кафе, робітники почали розвантажувати столики та стільці, які стояли й на площі Галицькій. Місцеві жителі обурені такою поведінкою власників і вимагають владу міста розібратись з цим питанням».
Відтак, депутат Мартинюк звернувся до міського голови з вимогою визначити законність розміщення кафе-бару «Старий трамвай» за новою адресою та з’ясувати подальший вид діяльності цього закладу.
Міський голова у відповідь на запит депутата доручив директору Департаменту економічної політики Ірині  Кулинич розібратись у цій ситуації та забезпечити дотримання законності в діяльності закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *