ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано злодіїв, які обікрали іноземця

|

Приблизно дві години знадобилися правоохоронцям, щоб затримати двох мешканців міста Броди Львівської області, які пограбували 29-річного громадянина Туреччини. Молодий чоловік був у Львові проїздом, повертався до Стамбула з Івано-Франківської області, де народилася та мешкала його мама. Про це повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

«До нас в чергову частину з заявою про крадіжку особистих речей звернувся іноземний громадянин, – розповідає начальник лінійного відділу на станції Львів підполковник міліції Олександр Масловський.

Після отримання опису розшукуваних, працівники транспортної міліції почали відпрацювання прилеглої до залізничного вокзалу площі.

«Зайшовши в одне кафе, що знаходиться на привокзальній площі ми побачили двох громадян, що підходили під опис підозрілих осіб, – розповів начальник сектору карного розшуку лінійного відділу на станції Львів майор міліції Володимир Замасло. – Запросили їх до чергової частини і вже там провели очну ставку з потерпілим».

Іноземець зразу впізнав злодюжок, а при поверхневому обшуку, в присутності понятих у них було вилучено мобільний телефон, гаманець та найголовніше – паспорт. Адже без документів громадянину іншої країни довелося б ще довгий час гостювати на теренах Львівщини. Сумку та ноутбук зловмисники встигли здати в ломбард, отримавши за зданий крам всього-на-всього 800 гривень. Потратити частину грошей вони встигли в кафе, купивши собі випивку та їжу.

Фото: УДСО при ГУМВСУ у Львівській області 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *