ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині водій не пропустив на «зебрі» пенсіонерку

|

Учора близько 16. 20 години  на автодорозі «Львів – Рава–Руська» трапилася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області

За попередніми даними, водій автомобіля «Опель-Віваро», 54-річний житель Львова здійснив наїзд на пішохідному переході на 74-річну жінку. Внаслідок наїзду остання отримала травми голови та доставлена до лікарні.

Нагадуємо водіям, що згідно п. 18.1 Правил дорожнього руху: «Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека».

У свою чергу просимо пішоходів бути обережними та пам’ятати, що Правилами дорожнього руху категорично забороняється виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників дорожнього руху, а також раптово виходити чи вибігати на проїзну частину, в тому числі на перехід.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *