ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому важко уявити, що перевізники введуть вільний тариф

|

Міський голова Львова Андрій Садовий вважає заяву Асоціації перевізників Львівщини про перехід із серпня на вільний тариф у пасажирських перевезеннях емоційною і спрямованою на те, щоби змінити його думку з приводу зміни тарифу. Про це він сказав журналістам сьогодні на брифінгу.

“Мені важко уявити, що вони підуть на такий непродуманий крок. Можливо, це емоційна заява, спрямована на те, щоби якось змінити мою думку? Її можна змінити і дуже легко. Якщо завтра громада міста висловить своє задоволення з того, що в маршрутках чисто, вони дотримуються графіку і водії не хамлять, тоді сідаємо за стіл переговорів і рухаємося далі.

Люди можуть погоджуватися на підвищення оплати за умови кращої якості, а за ту саму якість платити більше — в цьому логіки немає” – наголосив міський голова.

За його словами, заяви і конкретні дії — це велика різниця, а він прийматиме рішення, враховуючи власне дії.

Водночас А.Садовий наголосив на тому, що АТП№1 працюватиме за чинними тарифами і не має наміру вводити якісь інші.

“Заяви і конкретна дія — це  велика різниця. У Львові завжди лунає багато гучних заяв. Я буду ухвалювати рішення, враховуючи дії. Наше комунальне підприємство працює по чинних тарифах і жодних нових тарифів вводити не буде. Я думаю, що здоровий глузд буде домінувати і для перевізників в тому самому варіанті” – сказав міський голова Львова.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *