ОСТАННІ НОВИНИ

УГКЦ шукає наставників для дітей з інтернатів

|

Усі охочі можуть стати Наставником для дитини в інтернаті. Проект Наставництва Комісії УГКЦ у справах родини здійснюється у співпраці з відділом у справах дітей департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, «Центром опіки сиріт» Львівської Архиєпархії УГКЦ, Благодійним фондом «Малятко» та ГО «Одна надія» (м. Київ).

«Якщо Вам не байдужа доля дітей-сиріт, Ви бажаєте присвячувати свій час, знання та сили спілкуванню з дітьми, запрошуємо Вас пройти 4-денний тренінг з Наставництва, який розпочнеться 16 липня. Учасники тренінгу розглянуть особливості розвитку дітей, що перебувають у закладах державної опіки, обговорять роль і завдання Наставника, а також матимуть нагоду спробувати себе у якості Наставника під час рольових вправ. Щоб стати Наставником не потрібно ніяких особливих навиків. Потрібно лише вміти слухати, мати бажання турбуватися та передавати свій досвід і знання», – закликають у відділі у справах дітей ЛМР.

За докладнішою інформацією можна звертатися за тел.: (032) 261 04 11, 068 502 01 62, 067 35 75 625, ел. адреса:  [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *