ОСТАННІ НОВИНИ

Координатор з ООН побувала у Бібрці

|

Координатор системи ООН в Україні Алессандра Тісо зустрілась із громадою міста Бібрка для обговорення результатів впроваджених ініціатив із енергозбереження у дитячому садочку та успіхів громади у рамках впровадження спільного проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ».

Гості, партнери організації громади і запрошені оглянули результати впровадження першого мікропроекту громади «Енергозберігаючі заходи в ДНЗ «Сонечко». Актив організації громади презентував свої успіхи та плани, а також розповів про інші ініціативи, які стали можливими завдяки активній участі громади у впровадженні другої фази Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Пані Тісо також зустрілася із представниками обласної державної адміністрації та обласної й районної рад, які забезпечують партнерську підтримку впровадженню покращень, вкрай необхідних мешканцям краю. Під час зустрічі також обговорили питання підвищення енергоефективності, екології, поширення методології Проекту МРГ, європейських стандартів документообігу, створення енергетичного кластеру Львівщини. Учасники підкреслили, що за 2 роки впровадження другої фази спільного Проекту вдалось досягти високої активності і мобілізації громад та покращити комунікацію між партнерами. Загалом, у Львівській області 54 села, 1 селище міського типу та 2 міста поліпшують умови життя мешканців завдяки участі у проекті. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *